Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Alexandru

copii fiind ne-am indragostit din joaca si ne-am casatorit,avem doi copii care au deja copii la randul lor

(31 voturi)
Ecaterina

sunt de multi ani cu sotul meu,ne-am cunoscut de copii ,ne jucam pe ulita din fata casei si asa ne-am imprietenit si am hotarat sa ne casatorim

(24 voturi)
Flu

Oh, prima întâlnire! Am mers la un film, iar eu eram atât de emoționat încât i-am cam dat telefonul de asfalt. În final totul a fost ok, chiar și telefonul :)).

(22 voturi)
Constantin

povestea noastra a inceput pe o ploaie puternica iar noi am stat impreuna sub un copac aproape o ora si de atunci ne-am imprietenit si apoi ne-am casatorit si avem doi copii impreuna.

(25 voturi)
Clementina

23 oct.2015....prima întâlnire la o cafea,evident Fortuna,cu viitorul meu soț. A fost o cafea delicioasa,după care au urmat altele si altele.Dar începutul anului 2018,ne-a despărțit,.,.nu știu dacă lipsa de comunicare sau criza bărbatului de 40 de ani.Ochii care nu se vad se iubesc și mai mult.....sunt convinsa!

(23 voturi)
Mihaela Simona

Prima intalnire a fost cu foarte multe emotii. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, datorita farsei unui coleg. Traiam la peste 360 de km departare unul de celalalt. Asa ca prima intalnire a coincis si cu prima vedere fata in fata. El a calatorit spre mine si apoi am plecat impreuna undeva la munte pentru cateva zile. Totul a de curs foarte frumos si lin. Dupa 6 luni m-am mutat la el si dupa inca un an ne-am casatorit. Luna trecut am implinit 10 de casatorie.

(26 voturi)
IULIAN

ne-am cunoscut apeland din greseala un numar de telefon,aproape doi ani am vorbit la telefon apoi ne-am cunoscut fata in fata si ne-am placut ,suntem impreuna de 6 ani.

(25 voturi)
Dana Maria, Bucureti

Prima întâlnire cu soțul meu a fost la un film romantic, apoi am stat la un pahar de vin și așa a început relația noastră

(21 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic