Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Cristofil

Copil fiind trebuie sa ne ascundem in scarile de bloc ca sa ne putem fi impreuna, dar god facea totul mult mai intens faptul ca o faceam in secret, ascunsi fara sa stie nimeni. Vorbeam la telefon doar dupa ce adormeau parintii tinand conversatiile pana la 5 dimineata. Te prinzi ca nu poate sa tina o nebunie de asta , nu? Dar acele sentimente si acea nebunie o poti simti doar cand esti copil si e superb sa le ai.

(26 voturi)
Rares, moinesti

Prima intalnire a fost intr-o zi ploioasa de toamna, cafeneaua singuratica si noi 2. Aburii ciocolatei calde se ridicau in aer si noi sfiosi ne uitam unul la celalalt. Nu stiam la ce sa ne asteptam, dar tocmai asta ne atragea, necunoscutul in care ne-am avantat impreuna.

(28 voturi)
Laura, Macin

Ne-am cunoscut in prima zi de școală, 😁nu eram elevi ci cadre didactice la aceeasi scoala! Ne-am placut de la prima vedere, am vorbit mult si am descoperit ca aveam multe in comun si desi se spune sa nu amesteci viata personala cu cea profesionala pentru noi a fost cea mai frumoasa perioada! De atunci au trecut 10 ani, suntem casatoriti de 3 si avem o fetita superba!

(50 voturi)
Vlad Daniel

Ma aflam intr-o comunitate cu multe persoane si am intalnit o fata cu 5 ani mai mare decat mine dupa 2 ani de comunicare si intalnire ne-am hotarat sa ne cunoastem mai bine, am dat intalnire la ea acasa si intr-o seara am capatat curaj facand primul pas. Au trecut multi ani de atunci si nu ne-am revazut dar mi-a placut sa invat tehnici de comunicare si relatie cu o partenera ceea ce nu ne invata parintii sau la scoala, Si e mai bine sa fie egalitate in cuplu fara certuri si divorturi.

(26 voturi)
Bogdan, Timisoara

Prima intalnire a fost intr-o seara in caminul studentesc, acum 7 ani. Ea statea pe terasa iar eu de cum am iesit pe usa din camera am zarit-o si am mers la ea. Era cu o colega, zgribulita toata, mi-am dat bluza jos de pe mine , i-am oferit-o si asa a inceput totul :)

(25 voturi)
Mihaela, Turnu Magurele

Prima întâlnirea fost foarte plăcut a fost chiar de ziua mea ,a venit să mă ia direct de la munca.Apoi am continuat seara la un restaurant.

(22 voturi)
Elisabeta, Pitesti

Pe 1 Decembrie ,in 2000 ,de ziua fratelui meu am mers sa sarbatorim in discoteca. Acolo l-am vazut prima data pe sotul meu. ma invitat la dans.....apoi am iesit afara sa e plimbam.......ni nu mai stiu cum a trecut noaptea . Ne-am plimbat si am vorbit pana dimineata.....ne-am oprit pe iarba, intr-un parc.......si am baut o cafea calda la prima ora.

(30 voturi)
Elena Adina

Prima intalnire in Parc Carol unde a inceput ploaia si m-a acoperit cu haina lui.Si iubirea si-a facut portita si in prezent formam o famile impreun ade 10 ani si avem o fetita superba.

(26 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic