Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

radian

Ne-am cunoscut pe timpul facultatii, de atunci ne revedem zilnic.

(5 voturi)
Maria, Galati

Cand l-am cunoscut pe sotul meu eram rebela si pusa pe glume. Vorbeam cu el , dar nimic serios, el a avut rabdare cu mine si incet incet am inceput sa prind drag de el si sa-i accept avansurile. Nu i-a fost usor, dar cu rabdare si cu blandete a reusit sa-mi intre in gratii.

(5 voturi)
Elena

Pe sot l_am cunoscut pe internet ne_am gasit din intamplare si de 7 ani suntem impreuna

(3 voturi)
Ana-Maria

Bună . Sunt Ana , cu sotul meu m-am cunoscut la nunta vărului meu, de fapt acolo am început să ne tatonam. Ne cunoșteam, ptr ca la sat se cunosc toți. Prima întâlnire cu el a fost după ce ieșisem cu el si mai multi prieteni in oras la o pizza, iar la întoarcere m- a dus pe mine ultima acasă, precizând că are ceva de vorbit cu mine, si bineinteles conversatia s-a sfârșit cu un sărut si de atunci formăm un cuplu.

(3 voturi)
Marinela

La prima intilnire am uitat si cum ma cheama de emotie .

(2 voturi)
Eniko

Locuia in bloc, ne vedeam mai mereu de pe balcon, pana intr-o zi in care si-a facut curaj si m-a invitat la o cafea! de atuncia sunten impreuna!!

(Niciun vot)
Claudiu Loredan, Resita

La o cafea Fortuna am cucerit-o pe cea care mi-a devenit soție. Și au trecut deja 16 ani🙂

(1 vot)
Tincuta Aura, Buzau

Ne-am întâlnit la discoteca din sat în urma cu 22de ani, a fost dragoste la prima vedere, ne-am căsătorit iar după doi ani a venit pe lume micuța noastră minune...azi după 22 de ani suntem mândrii bunici a doua prințese!

(Niciun vot)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic