Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Mihaela

Ne-am cunoscut la poarta,stateam la poarta pe banca si seara venea si vorbeam si uite asa am fugit la el acasa ,cu bicicleta.acum avem 3 copii.

(22 voturi)
Andrea, Tarnaveni

Cea mai frumoasa prima intalnire !!!nu se uita niciodata !!! mai ales daca incepe cu o cafea !!!😘😘

(24 voturi)
Alexandra

Clar nu am sa uit niciodată:)) prima întâlnire a fost la GPL :)) era prieten cu iubitul prietenei mele . Iarna în 2011 am fost la o bătaie cu zăpadă, a venit și ma invitat în masina sa ma încălzesc. Atunci ma luat de mână și ma intrebat daca vreau sa fiu iubita lui . De atunci suntem impreuna si am trecut la capitolul soț și soție ❤

(26 voturi)
Diana Maria

O da, prima intalnire chiar nu ai cum sa o uiti.Era vara, caci de, mai toate iubirile se infiripa vara, in vacanta.Eram la bunici, si desi, ne stiam de ceva timp atunci s-a intamplat acel declic si am inceput sa ne acordam mai multa atentie. Am inceput sa vorbim mai mult la telefon, prin mesaje si treptat, ne-am dat seama ca aveam multe lucruri in comun si chiar pasiuni. Am inceput sa iesim in oras, sa colindam strazile si sa povestim pana noaptea tarziu. Avem 5 ani si totul e perfect pana acum.

(24 voturi)
Gabriela

M-a invitatla o cafeluta in 2000 si totul a culminat cu o casnicie frumoasa si doi copii frumosi, la orice cafea bauta impreuna ne amintim cu drag de prima intalnire!

(26 voturi)
Andreea

Era o seara de vara si m-am dus cu fratele meu pana la un prieten de-al lui cu masina ca sa-i duca ceva, cand am ajuns a fost ceva gen, dragoste la prima vedere si am facut cunostintă, el vorbea mai mult cu mine decat cu fratele, apoi ziua următoare ne-am intalnit si eram foarte rusinoasa, ne-am plimbat toata ziua si seara am fost intr-un parc de distractii, a fost cea mai frumoasa prima intalnire.

(30 voturi)
Oana Monica, Constanta

Eu cu soțul meu am fost colegi de liceu, ne plecam unul pe celalalt însă nimic nu s-a concretizat . După terminarea liceului el a plecat la academie iar eu la facultate.Dupa 2 ani am venit in vacanța acasă având o alta relație.Intr-o seara am ieșit cu fetele la club,iar acolo m-am întâlnit cu soțul meu, și s-a aprins fiorul dragostei.M-a sărutat și mi-a zis ca de multă vreme așteaptă sa facă asta.De atunci suntem împreuna și avem un băiețel minunat

(398 voturi)
Adina, Braila

Prima intalnire...e mult de atunci dar nu o voi uita niciodata! El singur savurand o cafea , eu la fel savurand aceeasi cafea dar cu lapte. Si pentru ca bricheta mea nu functiona s-a oferit galant sa ma ajute, am intrat in vorba si de atunci suntem impreuna, nedespartiti!

(37 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic