Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Ion Costel

Era o zi obișnuită de lucru când am văzut o noua angajata, am mers la ea am făcut cunoștință, am schimbat intre noi numerele de telefon, am ieșit la o întâlnire și de 9 ani am rămas împreună.

(14 voturi)
Mihaela, Slobozia

La prima întâlnire am ajuns cu o întârziere de 2 ore pentru că am adormit și deși m-a sunat nu am auzit telefonul

(17 voturi)
Florin, Iasi

Seara de toamna, norii se rupeau, eu plecat in camasa cu maneca scurta si pantaloni de stofa, aveam de traversat orasul pentru a ajunge la o oarecare prima intalnire. Dupa 20-25 de minute ajung in sfarsit la cafeneaua care avea sa fie punctul nostru de intalnire peste ani (in fiecare an, aceeasi zi si ora) si gasesc usa incuiata. Cand vroiam sa plec spre casa suparat o vad pe ea ca ma astepta sub un copac de mai bine de 20 de minute (aveam sa aflu). Dupa scurt timp radeam amandoi de intamplare.

(16 voturi)
Daniel

Eu man cunoscut cu soția mea la un eveniment privat si la o cafea.

(15 voturi)
Daniela, Bucuresti

Prima intalnire..Emotii,emotii ,nesfarsitele plimbari in parc si peripetii de neuitat..Era o zi torida de vara .Dupa mai multe planuri de a petrece ziua cat mai placut,ne-am hotarat sa mergem la un parc de distractii ,insa inghetata buclucasa de la coltul strazii savurata cu pofta ne- a schimbat directia de mai multe ori .Incotro?E usor de ghicit..

(17 voturi)
Dumitrescu, Bucuresti

Aveam 19 ani cand l-am văzut pe cel de care m-am îndrăgostit la prima vedere.Au urmat pe rand prima întâlnire, primul sărut si multe plimbări in parc.De atunci au trecut 23 de ani plini de iubire din care au rezultat doua fete minunate.

(16 voturi)
Badiu, braila

ne-am cunoscut acum 12 ani,intr-o duminica,eu eram cu fostul pe tarasa unde lucra o prietena ca barmanita si cand l-am vazut pe sotul meu am intrebat-o pe prietena mea cum il cheama,si daca are prietena,i-am lasat nr meu pe spatele bonului de la prietena mea iar a doua zi,surpriza m-a sunat di ne-am dat intalnire de atunci am ramas impreuna si avem doua comori minunate.

(16 voturi)
Gabriel

Ne_am intalnit acum 13 ani in interiorul unei librariii mari din oras fara ca sa stim ca fericirea urma sa apara dupa nici jumatate de an. Intrasem pentru a cauta un tratat de mecanica , eu si ea un tratat de chimie.Ne-am ciocnit fara sa stim ca ne aflam aproape. Si de aici a inceput frumoasa poveste de dragoste care dainuie si azi.

(15 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic