Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Gheorghe, BUCURESTI

Prima intilnire a fost mergind sa o cunosc si asteptind sa coboare, din autobuz o urmaresc, pe drumul spre casa ,ea mergea in fata si eu cu prajiturile in mina, dupa ea fara sa stie cine sunt,se uita inapoi, si eu timid, si speriat,mi-a cazut prajiturile din mina jos ,dar incetinel sa nu sa prinda am adunat si le am aranjat urmind drumul a fost cu scces,am ajuns la destinatie si bunica m-a cunoscut apoi m-a prezentat si acum suntem impreuna o familie minunata.

(26 voturi)
GHEORGHE

Ne-am intilnit in biserica ,intr-o zi de sarbatoare ,ne-am placut din priviri ,apoi am stat de vorba ,ne-am intilnit de cateva ori ,ne-am logodit ,ne-am casatorit ,avem un baiat si multa dragoste in suflet.Mai multa ca la inceput

(25 voturi)
Camelia Cosmina, Brila

Prima intalnire a fost pe stradă,intr-o zi de vară.Ne intalneam seara de seara pe stada mea.De atunci si pana acum au trecut 10 ani cu bune si cu rele,ne savuram cafeaua impreuna si stam la povesti cu amintiri din copilarie.

(24 voturi)
Daniela

Prima întâlnire a fost de ziua îndrăgostiților si ca sa nu ma duc singura am mai luat si o colega de camera cu mine.

(28 voturi)
Alina

Prima întâlnire a avut loc in luna Octombrie 2003, acum 15 ani și tin minte ca a fost o zi ploioasa și răcoroasă, îmi era frig și asta ne-a apropiat foarte mult, ne-am îmbrățișat și s-a creat acea legătura care ține și in ziua de azi când suntem casatoriti și avem doua fetițe.

(32 voturi)
Gabriela

Eram la petrecere si ne-am indragostit la prima vedere, eram fascinați unul de altul si dansam continuu pîna ce prietenii ne-au oprit muzica si noi am ramas imbratisati fara sa realizăm că nu mai avem muzica. Si au trecut 30 de ani și noi valsăm pe-al vieții drum și acum, tot îndragostiți ca-n prima zi.

(33 voturi)
Horia

Ne-am intalnit la un party de halloween -ea mireasa moarta eu aviator decedat:) toate bune si frumoase pana a doua zi dimineata cand ne-am trezit fara cafea. Am plecat amandoi sa cautam si de atunci suntem impreuna. Acum ne bem cafeaua inainte sa-l lasam pe cel mic la gradinita:)

(28 voturi)
Alina

Prima mea intalnire afost ok a fost in anul 2008, dupa doua luni ne-am mutat impreuna si suntem si acum impreuna,in prima zi am vb de noi, ne-am sarutat, ne-am plimbat. Ne-am cunoscut la o prietena de-a mea. Aveam 16 ani si 6 luni.A fost dragoste la prima vedere. Vrem sa fim o familie fericita, unita, cu copii.

(21 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic