Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Mihaela

Buna seara. Prima întâlnire cu persoana iubită...,sint multe de spus,dar am să mă rezum doar la citeva. In primul rand, mi-a plăcut foarte mult felul lui de a fi,nu cred că m-aș putea supăra vreodată pe el, prin felul cum vorbește mă aduce imediat la starea mea de bine și uit de ce m-am supărat . Cred că asta este cel mai important lucru pentru mine restul nu mai contează. Prima întâlnire a fost una foarte plăcută cu multa emoție și deschidere pentru nou.

(14 voturi)
Bratu

O seara de aprilie, o plimbare in natura proaspat trezita la viata, lalele colorate, o bancuta sub lumina lunii pline.

(13 voturi)
Mariana

Ne-am cunoscut pe un site de matrimoniale, am hotărât să ne întâlnim într-o duminică după-amiază. Bineînțeles că a întârziat, iar eu vroiam să plec. A întârziat pentru că nu avea curaj să mă întâlnească. Am râs când am auzit cât de fricos este. Dar după aceea, am rămas împreună și ne-am căsătorit.

(13 voturi)
Ailoae, IASI

La prima întâlnire cu soțul meu am întârziat vreo 20 min.din cauza traficului din oraș.M- am urcat într-un tramvai și s-a oprit curentul.A trebuit să aștept autobuzul.Cand am ajuns el era în mașina pe punctul de a pleca.Nu aveam nr lui de telefon.El a crezut că i-am tras teapa și că aveam pe cineva.Nu credeam că vom ajunge sa ne casatorim, dar s-a întâmplat acum 10 ani și avem și un baietel reușit de 7 ani jumate

(14 voturi)
Loredana, Ploiesti

Ne am cunoscut prin intermediul unui prieten comun cu soțul Când ne a făcut cunoștință ne am privit în ochi adică ne am înțeles din priviri și am știut că suntem suflete pereche drept dovada că pe 27 septembrie se împlinesc 21 de ani de căsnicie.

(13 voturi)
Constantin, Pucioasa

Ne-am cunoscut pe data de 3 iulie intr-o excursie la munte.Lucram la aceeași societate eu electrician ea funcționară la Registratura dar nu ne cunoșteam. Acolo la munte m-am îndrăgostit de ea și de atunci au trecut 19 ani și simt ca o iubesc și mai mult.

(15 voturi)
Lucica

Ne-am intalnit intr-o zi frumoasa de August,intamplator la cinema,am stat pe scaune alaturate,ne-am vorbit,ne-am intalnit uneori si totul s-a transformat intr-o poveate de dragoste care dainuie si astazi,suntem fericiti,avem o familie frumoasa

(17 voturi)
Eugenia

Prima intalnire cu persoana iubita,cum sa fie decat mare bucurie.Îmi amintesc cu mare drag de ea desi au trecut mai bine de 30 ani.Îmi amintesc de cofetăria unde am fost precum si de faptul ca m-am înecat cu prajitura pe care mi-o comandase. A fost intalnirea ce mi-o voi aminti cu mare drag.

(15 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic