Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Alexandra Monica, Bordenii Mari

Sunt atât de multe de povestit ca nu știu cu ce sa încep mai întâi.Una dintre ele este la pescuit când juvelnicul avea cațiva pești frumoși, eu m-am uitat la ei și nu i-am mai pus la loc cum a trebuit, iar când soțul a prins alt peste nu a avut în ce sa mai pună ca au dispărut.

(24 voturi)
Gabriela

Eram la petrecere si ne-am indragostit la prima vedere, eram fascinați unul de altul si dansam continuu pîna ce prietenii ne-au oprit muzica si noi am ramas imbratisati fara sa realizăm că nu mai avem muzica. Si au trecut 30 de ani și noi valsăm pe-al vieții drum și acum, tot îndragostiți ca-n prima zi.

(22 voturi)
Dorin

Se întâmpla acum 15 ani. Era prima întâlnire cu cea care mi-a devenit soție și a fost o întâlnire amuzanta și care m-a făcut sa ma îndrăgostesc. Soția mea a venit aranjata pentru întâlnire dar a uitat un mic detaliu: avea puțin ruj pe Dinți. Mie mi s-a părut foarte drăguț și m-am îndrăgostit pe loc.

(22 voturi)
Marilena

Prima intalnire a fost foarte simpla la o iesire pe bulevard sa ne plimbam sa aflam mai multe detali unu despre altul am petrecut o zi intreaga povestind unu despre altu apoi a urmat si o alta intalnire

(22 voturi)
Cosmin

Prima intalnire a fost acum mult timp.

(25 voturi)
Emilia, Amara

Prima intalnire se rezuma la un ciocanit la usa, o privire timida si un trandafir rosu oferit sfiit. Amandoi am ramas pret de cateva clipe tacuti, privindu-ne necontenit, ca apoi acel trandafir sa ne conduca catre ceva frumos

(25 voturi)
Norocel Alexandru

Am cunoscut o doamna de ziua ei pe 11.06.2004 cand implinea 37 de ani iar eu aveam doar 30 de ani, dupa 6 ani pe 26.06.2010 ne casatorim, dupa doi ani in 01.08.2012 adoptam un baietel de 1,6 ani, in anul 2014 sotia afla ca are cancer mamar, se opereaza si timp de trei ani totul este bine dar in Aprilie 2018 aflam ca recidiveaza la plamani si deatunci ne chinuim cu citostatice si tratamente dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece mai departe! Frumos la aceasta poveste este ca îmi iubesc soţia!

(27 voturi)
Carmen, Campulung,Arges

Primul este si actualul sot de 29 de ani impreuna.Ne-am intalnit intr-o frumoasa noapte dintre ani pentru a petrece Revelionul si de atunci suntem impreuna,parinti a doua fete minunate si bunicii primei noastre nepotele.Povestea se potriveste si in ceea ce va priveste:de cand am descoperit cafeaua Fortuna Rendez-Vous suntem de nedespartit.O savuram zilnic si o adoram.

(24 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic