Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Magda

Ne vedem in fiecare zi, prima intalnire a fost intr-o zi de iarna prin Ianuarie, o sa tin minte totdeauna frigul de dupa anul nou. O cafea calda si o persoana draga merg mana in mana.

(218 voturi)
Diana

Ne-am cunoscut la o cafea, o prietena ne-a facut legatura, am fost mai multi prieteni insa el e singurul care mi-a facut cu ochiul. Am inceput sa ne stim mai bine imediat dupa si acuma suntem aici, tot la o cafea, impreuna.

(282 voturi)
Tekin

O iubesc din tot sufletul pe prietena mea, inseamna totul pentru mine. Comic, ne-am cunoscut pe Tinder, am fost la o cafea impreuna si de aici o viata mai incolo suntem unde ne aflam acum. Te iubesc mult pui.

(218 voturi)
Bogdan

Nu am o poveste wow, am avut mai multe ocazii sa o cunosc pe viitoarea mea sotie dar nu am avut totdeauna noroc. Insa cu putina rabdare se pot muta si muntii :).

(281 voturi)
Liviu

Ne-am cunoscut in facultate la bairamuri, era si cu mine in serie si eram innebunit dupa ea. Totdeauna am iubit-o si nu am stiut cum sa ii arat dar norocul a fost de partea noastra si acum suntem o familie.

(281 voturi)
Tiberiu

Povestea mea incepe cu un salut si un buna, ea tanara , eu tanar. Ambii avem viata impreuna foarte frumoasa si iubita. Traim impreuna acum cu un catel si ne bucuram de fiecare moment magic.

(255 voturi)
Stefan

Ne-am cunoscut in liceu si am continuat sa ne cunoastem mai bine din ce in ce de atuncea.

(254 voturi)
Madalina

El (Gabi) era prietenul iubitului meu(Viorel) si iubitul verisoarei mele (Ionela). Intr-o seara iubitul meu a venit beat la mine sa facem dragoste iar eu nu am vrut. Cand a auzit ca eu nu vreau sa ma culc cu el, a ridicat palma la mine iar eu am inceput sa plang...Gabi cand a vazut instantaneu a intervenit. M-a trimis in casa. Dupa seara asta eu i-am dat papucii lui Viorel. Eram foarte afectata de aceasta despartire, Iar Gabi pentru ca nu suporta sa ma vada suparata.

(6 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic