Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Andreea

Prima întâlnire cu persoana alături de care sunt și în prezent a fost într-o vara pe 12.07.2012 și este prima și cred eu și ultima mea dragoste adevărată! Îl iubesc și ma iubeste pana la stele și-napoi!

(4 voturi)
Enilian Marcel

Era duminica seara ,acum 20 de ani ,eram la o nunta singur ,toata lumea dansa iar eu cautam partener apoi am zarit-o pe ea ,o fata cu parul lung si foarte frumoasa am intrebat-o daca e singura si mi-a raspuns cu da.Am stat impreuna toata seara ,eram topit dupa ea,doua intalniri am mai avut,urmatoarea a fost nunta noastra si iata ca astazi savuram cafeaua Fortuna si depanam amintiri alaturi de ce-i doi copii ai nostri.Fericire tuturor va dorim.

(5 voturi)
Alexandra

M-am pregătit cu două ore înainte să fiu sigură că sunt gata la timp ,iar el a întârziat în jur de 15 minute în care mă tot holbeam pe geam și îl așteptam cu nerăbdare.Intamplator am avut bluze de aceeași culoare și totul a mers ca pe roate,la o cafea într-un pub din orașul nostru. Am râs mult și nu mai voiam să plec acasă,chit că îl vedeam a doua zi la liceu.Mă îndrăgosteam din ce în ce mai mult și acum, după 3 ani jumătate îl iubesc mai mult decât orice

(3 voturi)
Elena

Imi stiam soțul de la un prieten comun, prima părere despre el a fost ca nu imi place, dar a trecut un timp si dupa l-am văzut întâmplător pe strada si mi-am dat seama ca e el, a fost dragoste la prima vedere, după am reusit sa fac rost de nr lui si sa il invit la o intalnire😊 Stiu, destul de îndrăzneț pentru o femeie, dar mi-am luat ,,inima-n dinți și am facut-o! De atunci am ramas împreună, am facut un bebe minunat, ne-am mutat la casa noastră si suntem foarte fericiti!

(3 voturi)
Adelina, Cluj-Napoca

Cu privire la prima mea intalnire pot sa spun ca nu am sa o uit. Eram in scoala generală cand pentru prima data am reusit sa experimentez acest sentiment de a fi impreuna cu cineva. Cand ne-am intalnit am ales sa mergem pentru inceput la o plimbare in parc unde ne-am luat o înghețată și am început sa discutam despre o gramada de subiecte, unele nici nu aveau logica. Amandoi eram foarte timizi insa incercam sa ne apropiem unul de altul.

(2 voturi)
Popa

Ne-am intalnit in parcul Crangasi, dupa ce , timp de o saptamana vorbisem ore in sir la telefon, pentru ca ne-am cunoscut pe internet.Da…eu aveam cont pe un site de socializare, el nu,intrase de la un prieten.Era putin afectat de fosta relatie , recent terminata..Iubirea noastra a inceput de la o pura prietenie , eu l-am consolat, el la randul lui…A fost dragoste la prima vedere, ne iubeam chiar dinainte sa ne vedem.Se crease a legatura foarte puternica din conversatiile noastre lungi.

(3 voturi)
Violeta

prima intalnire cu persoana iubita a fost primavara la iarba verde la padure, vremea era foarte frumoasa si intilnirea a fost de vis!

(52 voturi)
Danut, Rmnicu Sarat

M am cunoscut cu persoana iubita...nu pe facebook,nu pe site uri de socializare,nici prin alte cunostinte,doar printr un sms pe telefonul meu primit de la ea.A încercat sa trimită un sms prietenei ei,tastând numărul de telefon greșit cu o cifră.Coincidența a facut sa mi se trimită mie mesajul...și astfel,suntem împreună de 4 ani.

(43 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic