Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Stefan

Prima intalnire cu iubita a mea a fost plina de peripetii.. si sa spun si ce s a intamplat...deci ne indreptam spre restaurant unde aveam o rezervare la 19:00.... era 18:30 si pentru a ajunge la restaurant trebuia sa luam taxi ul. Luam noi un taxi si plecam spre restaurant. Dar in drum spre restaurant am ramas blocati in trafic deoarece avuse loc un accident rutier. Se facuse 18:50 si noi nu ajunsesem la restaurant. Pana la urma ne am dat jos din taxi si am luato pe jos.

(14 voturi)
Matusa

am fost la un picnic cu prieteni ,si dupa o perioada ma zarit un baiat si mi-a placut. Am incercat sa intru in vorba cu el si asa mai departe......

(13 voturi)
Georgiana, Popesti Leordeni, Ilfov

Prima întâlnire...emoții,fluturi in stomac ...

(8 voturi)
Catalina

Hmm...povestea mea, mai bine zis povestea noastră este una interesantă precum combinatia dintre noi, o munteanca și un moldovean care se regăsesc la jumătatea distantei dintre ei. Prima întâlnire a fost un drum pana la supermarket pentru câteva cumpărături. Zăpăcit de acest "date" minunat mi-a spus ca acesta a fost primul, dar și ultimul, însă nu a fost așa cum a crezut el. După un an încă rezistam și am avut întâlniri frumoase.

(13 voturi)
Carmen

ne-am intalnit intr-o vara pe plaja la mare , a fost dragoste la prima vedere....

(11 voturi)
Valentina

Eu cu soțul ne-am întâlnit la serviciu și de 10 ani suntem împreună ☺

(8 voturi)
IONUT LUCIAN, Com.Nicolae Balcescu,Jud.Constanta

Prima intalnire cu persoana iubita a fost una romantica si foarte fericita.A fost un moment intens!De atunci in fiecare zi ne bucuram de viata si de faptul ca suntem de nedespartit!

(14 voturi)
Puiu

Un bip catre un telefon aflat la cateva sute de km... vorbit 4 luni prin telefon si scrisori fara sa stim cum aratam. Intalnire intamplatoare de Dragobete si 14 ani de relatie astazi :)

(9 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic