Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Ionita, Arad

imi loase un tort de ziua mea! Si ca toti oameni a luat umpic de ciocolata și mi-a dat pe nas, eu fără sa ma controlez am băgat mâna in tort si iam dat pe toată fata!! Am ras cu lacrimi mai ales ca pe tort era chipul meu!

(2 voturi)
Florica, sat. Sfintu Ilie, com. Scheia, jud. Suceava

A fost ceva spontan, ne-am vazut, ne-am placut, o cafea am baut si impreuna am ramas dar totul a inceput cu o cafea intr-o cafenea.

(3 voturi)
Cristian Marius

Prima intalnire a fost la o cafenea din centrul vechi,timizi amandoi si povestind fel si fel de baliverne...

(2 voturi)
Emilia Ioana

A venit la majoratul meu ca și invitat supriza, mi a dat un mic pupic, m am speriat și am fugit, după care l am ținut in friendzone 9 luni. Acum suntem impreuna și Fericiți.

(20 voturi)
Adriana, Giurgiu

Prima întâlnire 👈🏻A fost la un joc de cărți 😋ea se uita la mine 😍si eu la ea 😀apoi am condus-o pana acasa 😉si in drum spre casa ☺️Am vrăjito🙂am cucerit-o 🙈apoi am pupat-o pe obraj 😀se rușinoase 😂si de atunci am rămas cu ❤️Mea 👫5 ani chiar pe 7 Octombrie 👈🏻

(18 voturi)
Daniel, Calarasi

La malul marii.. Ne-am plimbat pe langa stafilopozi si un val de apa ne-a facus dus gratis :)

(13 voturi)
Gabi

Am invitat o la mc, am mâncat, am râs si ne am plăcut atât de mult încât nu mai voiam să ne despărțim unul de altul😂

(9 voturi)
Alin

Prima mea intalnitea ,ceva jenant pentru mine cand imi amintesc ,dar si ceva amuzant.

(9 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic