Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Constantin

Ne-am intalnit prin niste prieteni comuni, nu-mi puteam lua ochii de la ea. Am invitat-o la o cafea si de atunci ne iubim exact ca-n prima zi! Avem 2 copii minunati care ne unesc destinele si mai mult!

(10 voturi)
Maria, Bucuresti

Incepe in glumă..pe parcurs devine serios😜și așa a rămas de atunci(de 23de ani)🤗🤗

(24 voturi)
Lucian

Am invitat-o la o cafea si a fost un coup de foudre. Din acea zi ne-am intalnit zilnic si dupa un an ne-am casatorit.

(17 voturi)
Cristina

L am vazut l am placut si l am iubit din prima clipa. Am simțit ca este jumătatea mea cu toate ca nu eram pe aceeasi unda.................

(7 voturi)
Marian Dorel

Prima intalnire ...intensa

(6 voturi)
Marieta, Bucuresti

Prima intalnire cu persoana iubita a fost ceva spontan, eram la o terasa cu o prietena si am vazut un tip trecand pe langa noi, I am zambit si l am invitat sa stea cu noi la o cafea.

(7 voturi)
Alina

Ne Cunoșteam de mult Timp fiind intr-un grup comun. Între Timp prieteniile s-au rupt, dar întâmplator ne-am întâlnit la un grătar. Am ieșit la un restaurant unde am vorbit despre tot și toate, m-a condus pana acasă și M-a sărutat. De atunci au trecut 4 ani:)

(6 voturi)
Serat

am vazuto mi-a placut ce ramane de facut.....

(10 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic