Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Daniel Vladut, IASI

Primul date cu peripetii a fost chiar la un picnic romantic, unde, in timp ce ne relaxam, fiind undeva pe un deal langa o padure, au aparut mai multi porci mistreti care ne-au stricat escapada.

(14 voturi)
ADRIAN VALENTIN

Toamna anului 1992.Am vazut-o pe un stadion,la un meci de fotbal,i-am cedat locul ca nu mai erau locuri,era superba! Tanara,slabuta,cu parul lung,avea ochii stralucitori si zambetul...zambetul si voiosia ei,m-a facut sa simt fluturi in stomac! O placeam si o vroiam doar pentru mine.Si...pot spune...si acum traim o minunata poveste de dragoste...chiar si dupa atatia ani...O ador!

(14 voturi)
Georgeta

Ne-am cunoscut la o nuntă acum 32 de ani santem tot împreună avem un baiat de 31 de ani si totul este ok.

(13 voturi)
Calimandruc

Prima data cand l-am vazut am avut fluturasi in stomac.a fost dragoste la prima vedere.avem 4 ani de relatie ...3 ani de casnicie sii.. 2 minuni de baieti ....happy family!!

(14 voturi)
Neagu, Galai

Prima noastră întâlnire a fost pe 23 august. Niciunul dintre noi nu credea că celălalt va veni la întâlnire. Și cu toate astea amândoi am venit. Când ne-am văzut amândoi am inceput să râdem. De atunci au trecut 10 ani și avem doi copii minunați.

(13 voturi)
lidia

...ne-am intalnit intamplator, apoi am vorbit la telefon..iar prima intalnire adevarata a fost una amuzanta pentru ca nu m-a rescunocut din prima...si azi radem de acea intamplare.😆

(12 voturi)
Daniela Cornelia

Cu drag imi amintesc ziua de 20 septembrie 1992.Era o zi superba de toamna!Am mers pe stadion cu o prietena sa vedem un meci de fotbal,iar el si colegul sau de serviciu,ne-au oferit locurile lor,pentru ca nu mai erau locuri.Ca prin minune,de a 2-a zi ne-am intalnit inopinant zilnic(nu erau telefoane prea multe pe atunci sa putem sa ne sunam),dupa jumate de an ne-am casatorit si nu ne-am mai despartit.Iar din iubirea noastra,a aparut fiul nostru Andrei,care acum este un tanar superb!

(18 voturi)
Ancuta, Turnu Mgurele

Pe 24 Mai am zarit pe strada un tip de care m-am indragostit pentru toata viata si ,asa am ramas si acum.

(14 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic