Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Smaranda

Prima mea întâlnire a fost când eu aveam 15 cu un băiat tare frumos ,educat, și mai frumos tare tandru. A fost dragoste la prima vedere. Eu la început am fost tare timida!

(6 voturi)
Vancea

Totul a inceput cand eram in vacanta l bunici am.iesit seara pe afara cu niste prietene a fost si iubitul meu pe acolo ne-am vazut am vorbit am.schimbat nr de telefon am.tinut legatura si de 8 ani suntem impreuna a fost dragoste l a prina vedere

(6 voturi)
Mircea

Ne-am intâlnit la ziua unui prieten, a fost dragoste la prima vedere și durează de 30 de ani... O iubesc din ce în ce mai mult!

(7 voturi)
Silvia

Ne am cunoscut in anul 2008 in luna februarie era zapada si frig a fost dragoste la prima vedere dupa 2 ani ne am.casatorit dupa altii 2 ani de la nunta au venit pe lume gemenii nostri Antonio si luca ne iubim la fel demult diminetile sotul ma rasfata cu cafeaua fortuna mi o aduce la pat!!Ne iubim la fel de mult ca in prima zi!!!!

(7 voturi)
Lavinia, Bucuresti

Eram copii, la scoala si ne furisam de profesori si de ceilalti colegi.

(6 voturi)
Maria Teodora, Desa

Când ne-am privit prima datã,nu s-a simțit nici vibrații și nici energii în jurul nostru.Doar cã timpul.. timpul s-a oprit în loc,iar ochii noștri își spuneau mai mult decât am fi crezut vreodatã. Eram fericită. De fapt,fericită e puțin spus. Nu-mi trebuia nimic și nu aveam nevoie de nimeni. Întotdeauna vei exista,vei fi acel EL al meu pentru care voi scrie veșnic..Cum poti uita o persoana care odata a fost asa importanta in viata ta? Eu nu pot..

(9 voturi)
Elisabeta

Cand te duci la cafea la prima intalnire si pui sare din greseala in cafeaua ta si nu stii cum sa faci haz de necaz:))

(9 voturi)
Elena

Ne am cunoscut la o zi de naștere , în primă fază , stilul lui m - a enervant maxim 😂 , petrecerea a continuat spre seară la un local în Mamaia , acolo ne-am "văzut" cu adevărat (15ani în urmă). Din acea seară suntem nedespărțiți noi + cei doi băieți , iar dragostea a crescut în fiecare zi.

(11 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic