Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Marcel

ne-a facut cunostinta o prietena,ne-am intalnit cu emotii mari dar am ramas impreuna si acum.

(13 voturi)
Matei, Craiova

Ne-am cunoscut acum 15 ani, eram în vizită la mătușa mea care locuiau în aceleași sat! Din aceea zi de 30 mai suntem de nedespărțit, avem doi băieți frumoși care ne bucură în fiecare zi și am făcut foarte multe lucruri frumoase împreună.

(17 voturi)
Iasmina, Albina

Eu cu sotul meu ne-am intanit intamplator la ocazie. Stateam intr-o seara la ocazie si a oprit eu nu mergeam cu barbati singuri dar ceva ma inpins sa ma duc cu el. Pana acasa am tot povestit si am simtit ca ceva ne leaga si am pastrat legatura. Ne-am casatorit si asteptam si un bebe nu imi vine sa cred inca este un vis pentru mine

(15 voturi)
DANIEL

E o poveste de iubire cu incredere, idealuri, vise si iubire pasionala care se consuma treptat dar la cote maxime…Pacat ca nu ne am intalnit mai demult!!

(13 voturi)
Ana Maria, Valcelele Jud calarasi

Prima întâlnire cu soțul meu a fost la discoteca,ma invitat la o cafea si așa neam cunoscut,

(12 voturi)
Radiana Gianina, Madrigesti

L-am cunoscut pe soțul meu vara când stăteam seara pe banca la povesti....

(10 voturi)
Sabinica

l-am cunoscut la o nunta si asa ne-am placut apoi am cantat impreuna,el la saxofon eu solista dar viata ne-a despartit dupa ce am facut doi copii si acum il port in gand si stiu ca el ne vegheaza de sus de acolo de unde este.

(10 voturi)
ROMEO

A trecut asa de mult timp ca nu mai tin minte.

(10 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic