Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Myrabella, Albeni

Eu cu iubitul meu ne-am cunoscut pe facebook , ne-am îndrăgostit de la prima vedere și de atunci nu ne-am mai despărțit deloc ,ne iubim foarte mult ,ne înțelegem bine și nu ne-am certat deloc ,între noi nu poate interveni nimeni și nu ne poate despărți nimeni. Nu suntem destinați să ne despărțim

(16 voturi)
Aurora Carmen

M-am intalnit cu iubirea mea intr-o zi de iarna,la recomandarea uni colege.A fost dragoste la prima vedere,mi-a intrat pe sub piele,oricat as nega acest lucru!In fiecare zi (si sunt aproape 24 de ani de atunci), descopar ca il iubesc tot mai mult. Multa vreme, am crezut ca eu sunt singura fata contemporana care isi iubeste asa de mult perechea. Prietenii nostri spuneau ca suntem ca ..."fasolea pe arac".Nu suntem cuplul perfect,sunt fericita ca cel de langa mine este chiar jumatatea mea!

(18 voturi)
Elena Larisa

Povestea noastră incepe cam așa: el lucra în apropiere de casa mea, in fiecare zi drumurile noastre se intersectau, treceam unul pe lângă celălalt si ne uitam insistent însă niciunul dintre noi nu aveam curajul de a zice ceva, au tot trecut zilele și Intr un final am inceput sa vorbim unul cu celălalt, pot spune că ,, simțeam acei fluturași ,,în stomac de cate ori îl vedem, de atunci au trecut 7 ani și avem împreună o fetiță de 4 anișori și da,ne iubim la fel de mult!

(16 voturi)
MARIUS

Prima mea intalnire la cafea a fost dupa ce am venit din armata , prietena de atunci era mai mica decat mine cu 4 ani ,era timida , ne-am dat intalnire la o terasa dar in oras erau doua terase cu acelasi nume asa ca eu am mers la o terasa iar prietena mea de atunci la cealalta , ne-am asteptat mult si bine unul pe celalalt si intr-un final am renuntat .Ne-am intalnit dupa alte cateva zile si am ras cu pofta cand am auzit ca amandoi ne asteptam in localuri diferite .

(14 voturi)
Ramona, Negreti

Ne-am cunoscut acum 21 în septembrie la discotecă el a venit cu o fată dar a plecat cu mine .

(16 voturi)
Georgiana Loredana, Slobozia

Prima mea intalnire cu sotu meu a fost in urma cu 10 ani. Am fost colegi de munca si cand ne-am vazut a fost dragoste la prima vedere. Seara m-a sunat si am iesit sa bem o cafea si sa vorbim, dar nu am bagat de seama ca am ramas ultimi in bar si ca era deja 4 dimineata.

(15 voturi)
Panait, Sat izvoarele com izvoarele

Am o poveste amuzanta de la prima intalnire cu sotul meu am plecat la o intalnire romantica sub car de luna si a venit o ploaie groaznica de nu am mai vazut nici o stea si ne am ales cu o raceala foarte frumoasa😂😂😂

(12 voturi)
Vasile, Baia Mare

O serenadă cu peripeţii Sub un balcon, sus căţărat pe-o scară Ca un îndrăgostit nebun, puţin ridicol, O serenadă ţi-am cântat în miez de vară, Dar de emoţie în pieptu-mi era viscol. Prin încercarea-mi poate puerilă, Doar o clipită de atenţie am vrut, Din partea ta, frumoasa mea copilă, Cerşind prin al meu cântec un sărut.

(16 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic