Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Mihaela, Calarasi

Prima reintalnire dupa 2 ani de pauza .. a fost intr-o zi de iarna , la el acasa unde am savurat o cafea si am povestit din timpul risipit ... ne-am spus cat de mult am lipsit unul altuia , cat de mult ne iubim si cat de mult ne dorim sa revenim la normal .. avem acum o familie frumoasa , un baietel minunat , o casa primitoare si atat de multa iubire de oferit unul altuia . O viata plina de bucurii si impliniri ..

(17 voturi)
Loredana, Slanic Moldova

Ne-am cunoscut din intamplare ne stiam doar din vedere ma suna ma cauta nu spunea cine este pana intr-o seara mia scris un mesaj sa ne vedem atunci am aflat cine este de atunci am ramas impreuna si avem si o printesa de 7 anisori.

(16 voturi)
Maria

Au trecut 40 de ani de la prima întâlnire și acum avem nepoți.

(29 voturi)
Florentina, Somova

Țin minte ca prima întâlnire am avut-o în facultate. Am zis sa mergem la teatru. Eu mai mersem cu colegele de camera fără bilet, doar cu carnetul de student. Ne-am întâlnit în fata Teatrului Național și am vrut sa intram la fel pe baza carnetului, dar eu îl uitasem în cămin pe al meu. Asa ca am plecat către un cinema și am vizionat un film.

(22 voturi)
Ana

Fratele meu si-a dat apartamentul in chirie si fiind plecat in strainatate eu trebuia sa ma ocup de "chirias".......m-am dus la el pentru a incasa chiria si asa a decurs prima intalnire apoi a devenitin sotul meu!

(21 voturi)
Ploscaru

Eu cu iubitul meu ne-am cunoscut într-un parc , ne-am îndrăgostit de la prima vedere și de atunci nu ne-am mai despărțit deloc ,ne iubim foarte mult ,ne înțelegem bine și nu ne-am certat deloc ,între noi nu poate interveni nimeni și nu ne poate despărți nimeni. Nu suntem destinați să ne despărțim

(17 voturi)
Marius, Ramnicu Valcea

Prima intalnire a fost pe data de 28 Ianuarie 2010 când am ieșit la restaurant cu un prieten sa bem ceva și a venit și ea fiind prietena cu el. Și de atunci suntem împreună și vom fi pana la adânci bătrâneți. ..

(19 voturi)
Mihaela

Aveam 15 ani cand am avut prima intalnire cu baiatul pe care il placeam. Era inceputul lui iunie, iar noi am iesit la plimbare pe plaja. Amandoi ne-am simtit atat de bine incat aceasta iesire s-a transformat intr-o baie in mare la final.

(18 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic