Povești de Rendez-Vous

Povești de Rendez-Vous

Rețete românești pentru prima întâlnire

Scrie-ne despre primul
date cu peripeții și câștigă!

Povestește-ne despre peripețiile primei întâlniri cu persoana iubită în maximum 500 de carcactere și poți câștiga un coșuleț cochet pentru un picnic romantic binemeritat!

Deschide regulamentul
Povești de Rendez-Vous

Povești câștigătoare

Liviu, Cluj

Prima mea intilnire cu persoana iubita era intr-o zi de iarna ,ea mergea la serviciu seara iar eu mergeam tot la serviciu si tot noaptea,ea era in fata mea eu in spatele ei, la un moment dat din fata mea se auzea o vboce HAI LIVIU CA NU MANINC OAMENI,eu eram speriat o cunostea dar imi era rusine sa vb cu ea nu stiu de ce dar asa eram eu mai rusinos si asa am intrat in vorba cu ea si asa cum imi era rusine ea m-a abordat dar era o abordare foarte frumoasa si asa sintem impreuna de 8 ani frumosi,

192 voturi
Florin Octavian, Valenii de Munte

Ne-am cunoscut in tren in drum spre serviciu ( culmea , acelasi loc de munca ),privirile noastre s-au intersectat si fiorii dragostei s-au aprins instantaneu .Dupa un an de zile urma oficierea casatoriei noastre care dainuie si nu vreau sa se termine niciodata.

120 voturi
Rodica, Arad

Oooo,da....cine poate uita prima întâlnire? Si chiar cu peripeții 😂 Prima noastră întâlnire a fost chiar la o cafea,eu fiind mereu punctuală,am ajuns prima si chiar am comandat cafeaua....in schimb,domnul meu a întârziat jumătate de oră,asa ca a baut-o rece 😁 l-am iertat,întârziase din cauza serviciului 😁

106 voturi
Brindusa, Botosani

Ne-am cunoscut pe strada,m-a oprit si mi-a zis ca i-am cazut cu tronc la inimioara,am zis ca-i nebun si nebun a fost,au trecut peste noi mai bine de 30 de ani de cand suntem impreuna.Eu zic ca suntem suflete pereche si ne-am cunoscut exact cand trebuia!

103 voturi
Mihaela

Eu cu sotul meu ne stiam mai demult dar ne am împrietenit pe facebook Prima intalnire a fost in parc era un frig de crapau pietrele 😂😂😂 Bineinteles am ramas împreună si avwm un bebe mic ❤

97 voturi

Povești înscrise

Laura

Picnic la munte 🗻, dar s-a transformat în traseu. Ne-a prins noaptea coborând de pe Bucsoiu spre cabana Gura Diham, s-au consumat bateriile, dar noroc că ambii cunoșteam traseul. La un moment dat s-au auzit câinii de jos care credeam că lătrau la un 🐻 și nu la noi, deși am văzut ceva mare nu știm sigur daca era 🐼 sau nu. Un date aventura to remember.

(31 voturi)
Tache, Comuna Munteni Buzau jud ialomita

Totul a început cu fluturi an stomac 😊văzut,plăcut,luat😘😘

(29 voturi)
Alexandru, Clrai

Eram in generala, clasa a 8-a si proful de istorie intra fuga in clasa hotarat alaturi de ea, instant am tresarit si la prima ocazie sa ies la tabla am ridicat degetele gata sa ies invingator in lupta mea cu intregul univers in incercarea de a o impresiona. Evident cu toate emotiile si presiunea clachez, ma impiedic si ma vad ajutat tot de ea sa ma ridic. Am inceput sa conversam, era fica profului si a fost super fain peste 10 ani sa ne amintim procesul asta.

(22 voturi)
Madalina

Ne-am intalnit pentru prima data intr-un parc de distractii. Totul ar fi trebuit sa fie neplanificat, insa prietenii nostri comuni au organizat o competitie care consta in aruncari la cos cu mingea de baschet, tir si proba de kart. Au stabilit sa fie trei echipe, iar pe mine "intamplator" m-au inclus in echipa lui. Am castigat detasat toate probele. Peste trei zile m-a sunat sa ma invite la film. Mi-a marturisit ca a asteptat sa aiba curaj :)

(17 voturi)
Alina

Povestea mea a început acum 18 ani ,eram la cofetărie savuram o cafea ,tot acolo în același timp am fost cerută de soție ,au trecut ani și acum avem doi copii minunați.De atunci în fiecare an la aceeași dată mergem în aceeași cofetărie și bem cafeaua amintindune de frumoasele clipe când ne-am hotărât să mergem împreună pe același drum.

(14 voturi)
Constantin, Sibiu

Prima data când am întâlnit.o eram la o nunta iar ea era apropiata miresei. A zis ceva care m.a deranjat și din.acel moment am știut ca o sa ma "razbun"...si ne-am răzbunat reciproc... Și am ajuns sa avem 2 copii frumoși și o rata mare pentru o CASA.

(16 voturi)
Laura, Galati

Prima întâlnire cu tipul respectiv a fost neașteptată. Eram la un om din orașul meu natal,cu inca doua prietene. Una dintre ele vorbind cu o cunostinta comună,l a chemat pe respectivul in locul in care ne aflam pentru a sta impreuna iar acesta a venit însoțit de un băiat elegant,înalt,bine făcut..genul de băiat care iti va atrage atenția. In momentul in care au venit eu ma aflam afara,fumand.

(12 voturi)
cristina sarmiza, Braov

Prima întâlnire a fost pe un frig groaznic, la locul de munca, de unde am plecat la un vin fiert iar toată discuția noastră a fost despre fotbal, meciuri și echipe...au fost primele lucruri pe care le-am discutat. Toată seara...

(12 voturi)

Premiile promoției

Coș Picnic
5 Coșuri de Picnic