Termeni și condiții

Termeni și condiții

Folosirea site-ului www.cafeafortuna.ro presupune acceptarea prezentelor Termeni și Condiții de către utilizator.

CAFEA FORTUNA SRL
Registrul comertului: Nr. J23/724/2001
CUI RO 7400756
Adresa : Comuna Dragomirești Vale, Sat Dragomirești Deal, Str. Viilor, nr. 3, jud. Ilfov, România

Proprietatea conținutului site-ului

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile („Conținut”) sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al Furnizorului (CAFEA FORTUNA SRL) cu excepția cazului în care nu este altfel specificat. Orice conținut care constă într-o marcă, logo, sau marcă de serviciu reprezintă marcă înregistrată sau neînregistrată a Furnizorului sau a partenerilor acestuia. Este strict interzisă utilizarea oricărui conținut fără permisiunea expresă a proprietarului conținutului.

Utilizarea site-ului

Permisiuni

Furnizorul acordă permisiunea de a utiliza website-ul în următoarele condiții:

Puteți descărca conținutul, însă doar pentru folosul personal și necomercial și cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în conținut. Nu aveți permisiunea să distribuiți, să modificați, să copiați (cu excepția celor mai sus menționate), să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să autorizați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate din, sau să transferați, să vindeți sau să folosiți conținutul în alt mod, fără acordul în scris al Furnizorului. Este interzis să folosiți website-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspunderea civilă, sau ar încălca în alt mod legea. Furnizorul va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice sentință judecătorească prin care se cere sau se ordonă Furnizorului să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul website-ului. Este interzisă utilizarea de către utilizatori a website-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.

Contul de Client

Pentru accesarea sistemului de punctaj, cadourilor și promoțiilor, Clientul trebuie în prealabil să își creeze pe Website un cont („Contul”), după cum urmează:

  • Crearea Contului prin accesarea butonului aferent situat in partea dreapta-sus a Website-ului. În această situație, Clientul va completa formularul de creare a Contului furnizând următoarele informații: adresa de e-mail prin care dorește să poarte corespondența cu Cafea Fortuna, numele, prenumele, numărul de telefon și o parolă.
  • Crearea Contului prin intermediul contului de Facebook. În această situație, Website-ul va colecta automat următoarele informații din contul de Facebook al Clientului: nume, prenume, adresa de e-mail, urmând ca respectivul client să completeze numărul de telefon;

Clientul este responsabil pentru menținerea confidențialității datelor Contului său, în special a parolei.

În cazul pierderii sau uitării parolei, aceasta poate fi regenerata accesând căsuța „Contul meu” și introducând adresa de e-mail, urmând ca o parola să fie transmisă prin e-mail. Parola este strict confidențială.

Clientul este în întregime responsabil pentru menținerea securității și confidențialității Contului și parolei și este responsabil pentru toate activitățile și conduita sa sau a oricărei alte persoane care acționează Cadouri prin intermediul Contului. Clientul este de acord să notifice Cafea Fortuna imediat cu privire la orice suspiciune de utilizare neautorizată a Contului sau cu privire la orice suspiciune cu privire la o posibilă breșă de securitate. Cafea Fortuna sau reprezentanții nu vor fi responsabili pentru nicio pierdere, de orice fel, care ar putea surveni ca urmare a utilizării, de către o altă persoană, a Contului, cu sau fără permisiunea Clientului. Clientul este răspunzător pentru orice pierderi cauzate Cafea Fortuna sau oricărei terțe părți ca urmare a utilizării Contului de către o altă persoană.

Clienții sunt obligați sa furnizeze date adevărate, exacte și complete așa cum este indicat și în formularul de înregistrare.

Aceste condiții sunt necesar a fi îndeplinite și în cazul înregistrării participării Clienților la concursurile/promoțiile organizate și prezentate în cadrul Website-ului de către Cafea Fortuna sau Partenerii acestuia, concursuri/promoții ce vor fi guvernate de regulamente distincte.

În cazul nerespectării de către Client a Termenelor și Condițiilor sau a oricăror altor politici relevante, Cafea Fortuna își rezervă dreptul de a dezactiva contul Clientului, după înștiințarea Clientului printr-un e-mail.

Clientul care dorește ștergerea Contului său are posibilitatea să efectueze această acțiune accesând butonul „Șterge cont” din secțiunea „Informații cont” din cadrul Contului său. Contul nu poate fi dezactivat între momentul plasării unei comenzi și livrarea acelei comenzi.

Cadouri

Secțiunea de „Cadouri” a Website-ului conține produse promoționale Fortuna, produse personalizate și ediții limitate de materiale ale brandului Fortuna. Acestea au desemnate valori, stabilite după criterii proprii, în puncte Fortuna.

Produsele oferite în secțiunea Cadouri nu se pot achiziționa în alt mod decât prin punctele Fortuna.

Produsele oferite în secțiunea cadouri se vor schimba în mod regulat, în urma terminarea terminării stocului, cât și în urma unor politici interne.

Pentru expedierea cadourilor către Client, i se vor solicita acestuia date adiționale despre adresa de livrare a produsului.

Puncte Fortuna

Fiecare interacțiune cu brandul Fortuna este un prilej să câștigi puncte în contul tău de utilizator. Cu acestea poți să îți achiziționezi produse personalizate și cadouri din gift-shop-ul nostru. Valorile în puncte ale interacțiunilor sunt listate mai jos.

<<<GRILĂ/TABEL AICI>>>>

Cafea Fortuna are dreptul să adauge, să elimine și să facă modificări asupra mecanicii de punctaj atât timp cât aceste modificări sunt anunțate în prealabil pe Website sau prin email.

Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe site prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale. Clienții au dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal.

Limitarea răspunderii furnizorului

Întregul conținut al acestui site poate fi modificat și este pus la dispoziția utilizatorilor „așa cum se regăsește” fără a se oferi nicio garanție de niciun fel, fie aceasta expresă sau implicită. Responsabilitatea utilizării acestui site revine în totalitate utilizatorului. Furnizorul și societățile sale afiliate sau partenerii acestuia, funcționării, directorii, agenții sau orice alta parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său.

Furnizorul nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru nicio daună sau viruși care ar putea să infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site de către utilizatori, sau ca urmare a descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

Încredere în
valorile noastre

Cafea Fortuna promovează propriile valori în relația cu clienții
săi, valori care ne-au adus recunoașterea pe plan național

Calitatea
Calitatea
Prin dorința de a fi întotdeauna la înălțimea așteptărilor tale.
Inovația
Inovația
Prin îmbunătățirea continuă a produselor și proceselor tehnologice.
Siguranța
Siguranța
Prin tehnologie modernă și cele mai bune condiții igienico-sanitare.
Încrederea
Încrederea
Îți oferim aceeași calitate, tot timpul, în fiecare pachet de cafea Fortuna.
Cu Fortuna <br> știi mereu ce bei Cu Fortuna <br> știi mereu ce bei

Cu Fortuna
știi mereu ce bei

Fiecare cafea Fortuna este produsul unui proces lung de selectare și degustare a soiurilor de cafea din toată lumea. Așa reușim să îți oferim de fiecare dată același gust în fiecare ceașcă.

Vezi produsele

Fii la curent cu
campaniile noastre

Fortuna Rendez-vous

O cafea perfectă de fiecare dată.

Fortuna Rendez-vous

Gustul care te răsfață

Vizita la fabrică

Cum a fost la fabrica Fortuna? Cu aromă de povești bune și cu muuulte zâmbete, cum începe fiecare dimineață cu Cafea Fortuna.

Călătoria

Povești care încep cu o cafea.